Vernon Essed

Ik ben sinds juli 2001 afgestudeerd fysiotherapeut. Na een korte waarneemperiode ben ik lid geworden van de maatschap Troelstralaan. Ik ben mijzelf verder gaan ontwikkelen en ben de studie Osteopathie gaan doen. Sinds juni 2014 ben ik afgestudeerd Osteopaat aan The International Academy of Osteopathy. 

 

Tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik altijd uit te gaan van de mens in zijn totaliteit. Hierbij komt het hele lichaam van binnen en buiten met al zijn systemen aan de orde. Precies zoals het er in de Osteopathie aan toegaat. Wat Osteopathie inhoudt staat uitgelegd bij de link Osteopathie. Zodoende behandel ik dus patiënten met een breed scala aan klachten. Vaak komen deze mensen met bijvoorbeeld rug-/nekklachten binnen en blijkt de oorzaak dieper te liggen als ogenschijnlijk lijkt.

Als osteopaat ben ik lid van het NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) en sta ik geregistreerd bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie). Ik handel overeenkomstig de beroepscode en beroepscompetentieprofiel osteopathie. Voor vragen/opmerkingen over mijn behandeling als osteopaat kunt u mij hierop aanspreken of klikken op de link klacht- en tuchtrecht

 

Daarnaast ben ik ook regelmatig met sporters bezig (vnl. voetbal en atletiek). Recidiverende spierblessures kunnen hun oorsprong hebben in problemen van de wervelkolom/bekken, problemen in de houding/manier van bewegen, of misschien wel een combinatie van voeding en spijsverteringssysteem. Ik zal proberen een zo uitgebreid mogelijke diagnose te schetsen en ook als zodanig te behandelen.

 

Ook kunnen mensen ons paramedisch (sport)spreekuur bezoeken op de maandagochtend tussen 8-10 uur. Dit is gratis en zonder afspraak!

Hier bieden wij de mogelijkheid om snel een eerste indruk te krijgen van je klacht. Na een korte diagnosestelling wordt advies gegeven en waar nodig een behandelplan opgezet, zodat jullie weer zo snel mogelijk kunnen presteren, op welk niveau/vlak/werkveld dan ook!

 

Belangrijk om te weten is dat ik vanaf 1 januari 2015 als osteopaat werkzaam ben op het Westelijk Halfrond 101. Ik zit hier elke middag en woensdag de gehele dag om u osteopathisch te onderzoeken en behandelen. Zie ook: www.essed-osteopathie.nl

 

Daarnaast doe ik mijn fysiotherapie op de Troelstralaan 9. Ik zal de ochtenden en de woensdag beschikbaar zijn hiervoor en indien nodig een avond. Wegens regelgeving moet dit gescheiden blijven. Er zijn geen uitzonderingen mogelijk hierop.

 

 

Terug naar het team