Ons team

Francois Raymaker

Francois Raymakers 

Ik ben fysiotherapeut en aanvullend opgeleid tot Master manueeltherapeut. Vanaf 1988 ben ik gevestigd op de Troelstralaan en later het Westelijk Halfrond in Amstelveen. In de jaren negentig volgden specialisaties op het gebied van manuele therapie bij zuigelingen en kinderen. Daarnaast volgde ik een aanvullende scholing tot hardlooptrainer (K.N.A.U.). Ik ben bijzonder geïnteresseerd in de klachten rondom nek, schouder, arm en pols.

 

Lees verder>

Anja Boland Aussen

Anja Boland Aussen

Sinds 1977 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Ik behandel voornamelijk mensen met stress-gerelateerde klachten. De meeste mensen in de hedendaagse maatschappij leiden een gehaast leven. Stress is niet te vermijden, het hoort bij het leven. Een acceptabele hoeveelheid stress draagt zelfs bij tot beter presteren. Het lichaam is goed in staat om zich aan stress aan te passen. Wordt de stress te hoog en/of te langdurig dan raken we uit balans en kunnen klachten ontstaan.

 

Lees verder>

Bruno Rijkers

Bruno Rijkers

Sinds januari 1978 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Aanvankelijk heb ik gewerkt in een particuliere praktijk in Heemstede. In deze praktijk behandelden wij patiënten met uiteenlopende klachten en werkten wij ook voor het pas opgerichte SMA. Vanaf november 1985 ben ik werkzaam in deze praktijk. Na mijn studie heb ik de opleiding Cyriax A en B gevolgd. Met deze opleiding kreeg je meer vaardigheden in het onderzoeken en behandelen van spieren, pezen en banden. 

 

Lees verder>

Shinta Marthe

Shinta Marte

Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam en ben na een periode van stage sinds juni 2008 werkzaam bij deze praktijk. Vanaf februari 2008 tot en met januari 2011 ben ik ook werkzaam geweest op het ROC van Amsterdam. Hier heb ik als blessurepreventie docent en fysiotherapeut gewerkt op de afdeling dans. 

 

Lees verder>

Vernon Essed

Vernon Essed

k ben sinds juli 2001 afgestudeerd fysiotherapeut. Na een korte waarneemperiode ben ik lid geworden van de maatschap Troelstralaan. Ik ben mijzelf verder gaan ontwikkelen en ben de studie Osteopathie gaan doen. Sinds juni 2014 ben ik afgestudeerd Osteopaat aan The International Academy of Osteopathy. 

 

Lees verder>

Anja van der Eijk

 

Sinds mei 2016 werk ik op de maandag in deze praktijk als fysiotherapeut en manueeltherapeut. Tevens vervang ik collega’s bij vakantie en/of ziekte. De afgelopen jaren heb ik als ZZPer in meerdere praktijken gewerkt en veel verschillende ervaringen opgedaan. Naast het werk op de Troelstralaan werk ik op dit moment op de woensdag in Lisse.

 

Lees verder