Overname Pedicure Praktijk

20-08-2019

Na vele jaren, werkzaam te zijn geweest als Pedicure, waarvan de laatste 5 jaar bij ons in de praktijk, vindt Jacqueline den Besten het welletjes. Zij stopt met haar werk als Pedicure binnen deze praktijk.

Vijf jaar heeft zij bij ons op zeer professionele wijze haar werk als Pedicure gedaan en haar persoonlijke en vriendelijke aandacht waren als een extra pleister op de voeten van de patiënten.

Wij zullen haar missen en herinneren als een warme, lieve en vakbekwame collega.

Maar we zijn ook blij, dat Jacqueline iemand heeft gevonden, die haar werk gaat overnemen.

En dat is Nicole Banting. Nicole is afgestudeerd Pedicure en studeert nu verder als Medisch Pedicure.

De laatste werkdag van Jacqueline zal zijn op 13 september, tot die tijd loopt Nicole met Jacqueline mee, om huidige patiënten te leren kennen en te ervaren, hoe het is om in deze praktijk te werken als Pedicure. De overname wordt uiteraard goed door beiden geregeld en  we hebben het volste vertrouwen, dat Nicole het werk van Jacqueline met dezelfde toewijding zal voortzetten.

Jacqueline enorm bedankt voor jouw gezelligheid en jouw inzet met vakkennis voor al jouw patiënten/cliënten. 

En Nicole,  ook vanaf deze plaats van harte welkom en wij zullen er alles aan doen, dat jij je snel op je gemak zal voelen, om op jouw eigen wijze en ook met grote deskundigheid, het werk van Jacqueline over te nemen. Heel veel geluk allebei.

Team Troelstralaan