Vakantieperiode Praktijk Troelstralaan

08-07-2014

Ook voor ons op Praktijk Troelstralaan en Westelijk Halfrond breekt de vakantieperiode aan. Na een druk jaar is het heerlijk om weer even te kunnen ontspannen en tijd te besteden aan familie en/of vrienden. De waarneming hebben we onderling geregeld. Er zijn altijd een of meer collega’s aanwezig gedurende de hele vakantieperiode. De behandelingen kunnen altijd worden voortgezet.

 

We doen er alles aan om ook de bereikbaarheid goed op peil te houden. Soms kan het voorkomen dat de telefoon niet meteen wordt beantwoord omdat we dan bezig zijn met de behandeling of dat we op dat moment aan huis behandelen. We vragen u om dan nog een keer te bellen (020-6472510) of te mailen (info@praktijktroelstralaan.nl).

 

Het gebruik van de onze website voor informatie of contact is mede hiervoor bedoeld. Op deze manier proberen we u optimaal van dienst te zijn, ook in tijden als een paar collega’s met vakantie zijn. (www.praktijktroelstralaan.nl)

Mocht u op vakantie gaan, wensen wij u een fijne tijd toe, rust lekker uit, beweeg veel, maak het hoofd leeg. Vanaf half augustus is iedereen weer aanwezig.

 

Groet, Team Troelstralaan Westelijk Halfrond.