Gezond en gelukkig nieuwjaar!

09-01-2017

Praktijk Troelstralaan wenst u allen een gezond en gelukkig nieuwjaar! Wij hebben tijdens de feestdagen niet stilgezeten en zijn blij om u te kunnen zeggen dat onze nieuwe trainings- oefenruimte op een haar na helemaal klaar is. U kunt nu echt bij ons komen trainen, iets waar wij zo lang naar hebben uitgezien om u dit te kunnen bieden. Het gaat niet alleen om het trainen maar ook om het revalideren, het oefenen tijden de behandelingen etc. Zoveel meer mogelijkheden…

 

Ook hebben we een nieuwe collega aangenomen en we zijn heel erg blij met haar: Marisha van Dijk. Zij is fysiotherapeute en heeft jarenlange ervaring in de fitnesstrainingen zowel binnen als buiten. Het is een uitdaging voor haar om bij ons groepstrainigen, zoals Pilates en Zwangerfit te gaan geven en wellicht in de toekomst breidt dit zich nog uit. Ook zal zij behandelingen gaan geven als fysiotherapeut en zij wil zich gaan specialiseren tot erkend sportfysiotherapeut (Masteropleiding).

 

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe ruimte. Dit kan op zaterdag 14 januari tussen 12:00-15:00h. We hopen dat velen van u komt. U kunt zich dan ook al inschrijven voor trainingen. We staan klaar voor u, tot de 14e!