U kunt elke maand weer rekenen op een nieuwsbrief!

05-09-2016

Nu de vakantie weer voorbij is, kunt u weer rekenen op een maandelijkse nieuwsbrief. We vertellen u het nieuws over onze praktijk en daarnaast proberen we u te voorzien van goede tips, bewegingsadviezen, soms ook voedingstips, zo lang het maar gaat om uw welzijn en gezondheid. We hopen dat u dit waardeert.

 

Mocht het zo zijn dat u er geen prijs meer op stelt om onze nieuwsbrief te ontvangen, kunt u zich gemakkelijk afmelden. U krijgt dan geen nieuwsbrieven meer.Nu de vakantie weer voorbij is, kunt u weer rekenen op een maandelijkse nieuwsbrief. We vertellen u het nieuws over onze praktijk en daarnaast proberen we u te voorzien van goede tips, bewegingsadviezen, soms ook voedingstips, zo lang het maar gaat om uw welzijn en gezondheid. We hopen dat u dit waardeert.

 

Een heuglijk feit valt er al wel te noemen. We hebben sinds kort een nieuwe collega! Voor velen al een bekende: zij heet Anja van de Eijk. Ze neemt reeds jaren waar voor François (vanaf 2008 al) en zij werkt op de Troelstalaan op de maandagen. Anja is ook manueel therapeut en is zeer ervaren. We zijn heel blij dat zij onze praktijk op maandag is komen versterken. Ook voor de waarneming blijft zij gelukkig beschikbaar.

 

Met het hele team hopen we dat u een fijne vakantietijd heeft gehad en weer meer dan voldoende energie heeft om het werk weer op te pakken, om weer lekker te kunnen sporten etc. Wij zijn nu allemaal weer terug, heelhuids, vol energie en er staat een hoop te gebeuren in de komende tijd. Houd u de nieuwsbrieven daarom goed in de gaten!